Wij realiseren en financieren turn-key projecten, veilig en professioneel.

Rendement

Door onze ervaren engineers behalen we de hoogste rendementen die er mogelijk zijn.

De calculators maken gebuik van de meest innovatieve software om zo efficient mogelijk de laagste prijs per KWH te behalen.

De installateurs zijn voorzien van de meest recente certificaten, en volgen diverse trainingen om hun kennis up-to-date te houden.

Duurzaam

Duurzaam houdt in dat iets oneindig is of dat de bron onuitputtelijk is. Wanneer energie opgewekt kan worden uit een bron die onuitputtelijk is, wordt er dus gesproken over duurzame energie.

Het gebruik hiervan is van belang voor het milieu omdat het wordt gezien als hét alternatief voor de schadelijk fossiele brandstoffen. Bij het opwekken van duurzame energie wordt er gebruik gemaakt van bronnen als zon, wind en water. Duurzame energie komt dus in verschillende vormen voor.

Voordelen

Financiering vormt geen drempel meer!
One-stop-shop (calculatie en installatie door één verantwoordelijke)


Kwaliteit en zekerheid (10 jaar ervaring in Solar, we kennen de business)

Transparante (financiële) constructie.

Tevreden klanten

De cijfers liegen niet

Onze werkwijze valt in goede aard bij onze klantenkring waar we inmiddels de 6500+ hebben gepasseerd.
Wij hebben diverse specialisten die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Klik hier voor een aantal voorbeeldplaatsingen

 

%

Tevreden klanten

klanten gingen u voor

Accountmanagers

Een Team  Professionals

John Doe

CEO

Proin eget tortor risus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula

Jane Smith

CTO

Proin eget tortor risus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula

Waarom Heel Nederland Duurzaam Projecten?

Engineering

Engineering is wellicht het belangrijkste ingrediënt van een succesvol zonne-energiesysteem, zelfs met de beste materialen zal een verkeerd gedimensioneerd systeem niet optimaal presteren. Het team van HND Projecten bestaat uit ervaren engineers met jarenlange relevante ervaring. Samen zorgen wij voor een combinatie van de beste hardware en juiste dimensionering van uw systeem, zodat u een optimaal rendement haalt uit uw systeem.

Veilige montage

HND Projecten realiseert gebruiksklare (turn-key) solarprojecten. Onze projecten worden  VCA** gecertificeerd opgeleverd. Dit betekent dat wij van ontwerp tot realisatie en onderhoud rekening houden met de veiligheid van mensen, gezondheid en milieu.

Wij installeren onze projecten in samenwerking met ons ruime netwerk van  installateurs welke allemaal beschikken over de benodigde certificeringen en werken volgens de gestelde veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

Onderhoud en monitoring

Om het rendement van uw systeem optimaal te houden is goed onderhoud & monitoring essentieel.

Heel Nederland Duurzaam biedt u de mogelijkheid om de technische en financiële performance te laten monitoren. Samen met onze onderhoudspartners verzorgen wij periodiek onderhoud.

Subsidie & Financiering

Steeds meer grote bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Enerzijds om aan energie regelingen te kunnen voldoen, anderzijds om energiekosten te kunnen compenseren. Grotere zonne-energie projecten kunnen in aanmerking komen voor subsidie (SDE+) en de markt kent diverse mogelijkheden om uw solarsysteem te financieren. Een combinatie van SDE+ subsidie en een gunstige financiering maken het installeren van een solarsysteem een rendabele investering.

Heel Nederland Duurzaam Projecten helpt u graag bij het ontwikkelen, realiseren en financieren van uw grootschalige solarproject.

SDE+

De realisatie van (grotere) solarprojecten (>15kWp) wordt in Nederland gestimuleerd middels de SDE+ subsidie. Deze subsidie compenseert de meerprijs voor de opwekking van duurzame energie.

U komt voor deze subsidie in aanmerking als u voldoet aan de volgende criteria:

  • Het zonne-energie systeem heeft een vermogen van 15kWp of meer
  • U heeft een grootverbruikaansluiting ( > 3×80 Ampère

Ervaring

Met onze ruime ervaring in de industrie heeft HND een sterk netwerk opgebouwd van partners waarmee wij in direct contact staan.

Wij leveren uitsluitend kwalitatieve zonnepanelen, kennen de producenten van onze producten goed en hechten veel waarde aan onze merkbelofte: ´leverbetrouwbaarheid’

Neem contact op

9 + 2 =

Heel nederland duurzaam
Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer
079 – 799 95 14

Shares
Share This